Diari La Veu del País Valencià
L’Hospital General de València premia la investigació aplicada a la detecció de violència masclista

La Fundació d’Investigació de l’Hospital General Universitari de València (FIHGUV) ha fet pública la convocatòria del II Premi Beca a la Investigació aplicada a la detecció de la violència de gènere. Es tracta d’una beca que té l’objectiu de fomentar la recerca en el marc de les desigualtats de gènere i d’aconseguir una major eficàcia en la detecció de casos de violència de gènere, violència domèstica i problemes de salut relacionats amb aquestes.

Les persones que desenvolupen la seua activitat professional dins de la plantilla del Departament de Salut de València-Hospital General, així com les que desenvolupen la seua activitat tant professional com d’alumnat a la Universitat de València, podran presentar els seus projectes al premi. El millor projecte rebrà un finançament de 4.000 € durant un any, que preveu l’adquisició de xicotets equips de material inventariable fungible i altres despeses, com ara despeses de publicació o contractació de serveis professionals.

Els projectes presentats hauran d’incloure una memòria econòmica detallada, a més d’adquirir el compromís de destinar una part de les despeses associades a la publicació dels resultats obtinguts durant el període d’execució del projecte. La FIHGUV ha assenyalat que es valoraran positivament els projectes presentats pels grups d’investigació mixtos formats per membres de l’Hospital General i de la Universitat de València. El termini de presentació de les sol·licituds acaba el dimarts 31 d’octubre.

Comparteix

Icona de pantalla completa