Diari La Veu del País Valencià
Oltra alerta el restaurant on se celebra la Interparlamentària del PP: Que tanquen les portes perquè no marxen sense pagar

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha alertat el restaurant La Ferradura d’Alboraia (l’Horta), on aquest divendres se celebra la Interparlamentaria del PP, “que tanquen les portes perquè no marxen sense pagar, que nosaltres tenim experiència en el que tarden a pagar les factures aquestes persones”.

Oltra ha realitzat aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la “desatenció” del president del govern espanyol Mariano Rajoy al president de la Generalitat, Ximo Puig, qui havia sol·licitat una reunió amb ell, aprofitant la seua visita a València. Sobre aquest tema, la també consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha lamentat que “és difícil veure al president d’Espanya, el senyor Rajoy, i als ministres venir a treballar a aquesta Comunitat i mantindre un mínim de lleialtat institucional”. Segons Oltra, “cada vegada que visiten aquesta Comunitat, vénen a les seues festivitats de partit, però és molt difícil mantindre una relació institucional saludable, lleial i esperable d’un govern responsable com hauria de ser el govern d’Espanya”.

Així mateix, ha criticat que Rajoy vinga al territori valencià “en qualitat de president d’un partit imputat, com a cap d’un partit corrupte” i ha assenyalat que “és una llàstima que no visite València com a cap de l’executiu espanyol per a reunir-se amb un president de la Generalitat, la qual està treballant durant aquests dos anys per a millorar la imatge d’aquesta Comunitat, la imatge que els antics governs havien donat de corrupció, de balafiament, de mal govern”.

A més, ha agregat: “El senyor Rajoy podria no venir amb les mans buides, podria venir amb un sistema de finançament just per als valencians, amb les inversions que necessitem els valencians i valencianes i amb una proposta de finançament del deute, que és el que estem reclamant al govern d’Espanya per unanimitat tots els partits polítics i tota la societat civil”, ha reivindicat.

En opinió de la vicepresidenta, “estaria bé que el senyor Rajoy vinguera a escoltar els valencians i valencianes i, per tant, a escoltar el govern dels valencians i valencianes. Estaria bé que deixàrem de ser els últims per al govern d’Espanya i que ens tractara amb igualtat de condicions que a la resta d’Espanya”. No obstant açò, “ara estarà en La Ferradura, estupenda elecció”, ha dit, al mateix temps que ha avisat: “Que els de La Ferradura tanquen les portes perquè no marxen sense pagar, que nosaltres tenim experiència en el que tarden a pagar les factures aquestes persones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa