Eva Ortiz: "Aquesta comunitat continua en peu exclusivament pel govern de Rajoy"

La coordinadora del PPCV dóna les gràcies a Rajoy pel FLA i les inversions de l'Estat al País Valencià
/ Alboraia
1 setembre 2017 01:00h
Eva Ortiz ha criticat la inacció i el "sectarisme" del govern del Botànic.

La coordinadora del PP valencià, Eva Ortiz, ha aprofitat la seua intervenció de benvinguda als parlamentaris del seu partit, que es reuneixen entre hui i demà a Alboraia, per a agrair a Mariano Rajoy la "defensa" continua dels interessos dels valencians.

En un discurs en què ha criticat el "sectarisme" del govern del Botànic i ha assegurat que els partits d'esquerres han desplaçat el PP de la Generalitat "per a col·locar els seus amics", Ortiz ha afirmat que el País Valencià "continua en peu només gràcies al govern de Rajoy".

"Gràcies al govern d'Espanya hi ha inversions i finançament. No per Puig ni per Oltra; per Rajoy. Amb eines com el FLA (Fons de Liquiditat Autonòmica). Cal reconéixer-ho encara que no vulguen. També amb inversions concretes en carreteres, Corredor Mediterrani, ports i aeroports. I milions d'euros en política de justícia, d'atur, de dependència, habitatge i indústria", ha recitat la número 2 del  PPCV.

Per això, davant de dirigents del PP espanyol com el sotssecretari de Política Autonòmica, Javier Arenas, i el coordinador general, Fernando Martínez Maillo, Ortiz ha donat les gràcies expressament. "Diuen en la meua terra que és de ben nascuts ser agraïts. Per això volem traslladar-li al president, i demà li ho direm, que moltíssimes gràcies per defensar aquesta comunitat sempre", ha conclòs.

 

next