Protesta multitudinària en Torrent per la retallada d'unitats en valencià

La Plataforma local per l'Ensenyament Públic ha convocat altra manifestació per al 6 de març
11 febrer 2014 01:00h
Un moment de la masiva protesta celebrada dilluns passat en Torrent.
RedactaVeu / Torrent

La convocatòria, a la qual va assistir un gran nombre de veïns i veïnes de Torrent i altres poblacions de la comarca, va comptar amb el suport de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud i va servir de tret d’eixida per a la recollida de firmes contra la supressió d’unitats en l’educació pública.

Per altra banda, la Plataforma per l’Ensenyament Públic de Torrent ha animat a tota la ciutadania a participar en la manifestació contra les retallades que tindrà lloc el pròxim 6 de març pels carrers de Torrent.

Durant la setmana passada es realitzaren assemblees informatives als centres que continuaran fent-se a petició de les AMPA per tal d’explicar la nova proposta de retallades que significa l’arranjament escolar. La implicació de les AMPA en la campanya de recollida de firmes és "fonamental" per aconseguir l’objectiu que no es perda cap unitat escolar pública en el curs 2014-2015, segons els organitzadors de la concentració.

Des de la Plataforma de Torrent, "rebutgem les retallades que està patint l’escola pública per culpa de les polítiques dutes a terme des del govern valencià i espanyol".

"No acceptem cap retallada: ni en les beques de transport i de menjador, ni en les ajudes per a llibres de text. Tampoc acceptem l’augment de ràtio d’alumnat per classe imposat per Wert, ni la reducció d’unitats ni la supressió de llocs de treball als centres educatius públics imposada per la consellera Català", sostenen.

next