Diari La Veu del País Valencià
Pi de la Serra, Borja Penalba i Mireia Vives omplin el buit deixat per la cancel·lació del concert de Maria del Mar Bonet a Sueca

L’Ajuntament de Sueca ha comunicat l’anul·lació del concert de Maria del Mar Bonet que s’havia previst per a demà, dijous 31 d’agost, a la plaça de l’Ajuntament de Sueca, a les 23.00 hores, dins de la programació de Fira i Festes 2017. L’actuació s’anul·la per motius aliens al consistori suecà, ja que l’artista pateix un problema greu d’afonia, concretament laringitis inflamatòria, la qual cosa li impedeix participar en l’espectacle programat a la capital riberenca, per prescripció mèdica.

L’imprevist ha portat la Regidoria de Festes a programar a contrarellotge un nou espectacle en substitució de l’actuació de Maria del Mar Bonet. En el breu període de temps de què s’ha disposat, el consistori ha treballat per tal d’aconseguir una proposta similar, igual d’atractiva per al públic de Sueca, de la mà de Quico Pi de la Serra, un artista històric de la Nova Cançó i gran amic de Maria del Mar Bonet que estarà acompanyat en el cartell per Mireia Vives i Borja Penalba. El duet valencià presentarà a Sueca el seu darrer treball discogràfic conjunt, Línies en el cel elèctric.

Amb la nova proposta, el consistori ha buscat oferir una alternativa lligada a la inicial. Així, cal remarcar també que Pi de la Serra està de gira amb ella i Borja Penalba, el seu músic d’acompanyament. El recital tindrà lloc a la mateixa hora i al mateix escenari este dijous 31 d’agost, a les 23:00 hores, a la plaça de l’Ajuntament de Sueca.

Comparteix

Icona de pantalla completa