Diari La Veu del País Valencià
El PP de València vol més llibertat de circulació per als vehicles privats

El regidor del grup popular en l’Ajuntament de València Alberto Mendoza ha destacat, aquest dimarts, que el cens de vehicles en la ciutat ha augmentat mentre que la política de mobilitat del regidor Giuseppe Grezzi “intenta ofegar els conductors privats”. “Açò demostra una vegada més que l’assetjament al vehicle privat imposat per Ribó i executat pel seu principal deixeble no es correspon en absolut amb la tendència ciutadana”, ha indicat.

En un comunicat, l’edil ha assegurat que els ciutadans “volen circular de manera lliure, àgil i segura per la ciutat, tal com havien fet abans de l’arribada del govern tripartit, i no sota imposicions de mobilitat que el que han fet és convertir la ciutat en un caos circulatori”.

“Ens agradaria saber si hi ha hagut un increment dels vehicles ecològics i elèctrics atesa la nul·la política del tripartit en aquesta matèria”, ha dit Mendoza, qui ha agregat que “el parc mòbil de l’Ajuntament ha adquirit tan sols dos vehicles elèctrics en dos anys, una xifra veritablement ridícula”.

Per això, el grup popular ha demanat a l’alcalde que “deixe d’imposar pràctiques de cara a la imatge del seu partit i governe de debò per al que realment demanden els ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa