Diari La Veu del País Valencià
La Marina de València acollirà un centre d’innovació amb finançament de Microsoft

La Marina de València acollirà un centre d’innovació nàutica que compta amb la col·laboració del Global Sports Innovation Center de Microsoft. La notícia, avançada per El Mundo, l’ha confirmada aquest dimarts el director general del Consorci València 2007, Vicent Llorens, que s’ha reunit amb l’alcalde de València, Joan Ribó, i amb la directora general del Global Sports Innovation Center de Microsoft, Iris Córdoba.

El centre se situarà en la base del Team New Zealand i oferirà formació professional i activitats innovadores. Segons El Mundo, generarà més de 40 llocs de treball directes i un centenar de llocs de treball indirectes, gràcies a les activitats que la companyia nord-americana realitza als seus centres d’innovació.

La viabilitat del projecte, explica el rotatiu, s’haurà de conéixer abans de febrer, quan el Consorci té previst adjudicar el nou operador privat als amarratges de la dàrsena. València, a més, rivalitzarà pel projecte de Microsoft amb la candidatura de la ciutat britànica de Southampton.

Comparteix

Icona de pantalla completa