Diari La Veu del País Valencià
El front de tempestes manté el País Valencià en alerta per precipitacions

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté per a aquest dimecres l’avís nivell groc per a l’interior del País Valencià i per a les comarques del litoral nord de València davant la probabilitat de ruixats i tempestes localment fortes, ocasionalment amb graníssol, amb la qual cosa es mantindrà la inestabilitat patida aquest dimarts arreu del país.

Els cels continuaran coberts, encara que la nuvolositat anirà disminuint al llarg de la jornada, mentre que les temperatures romandran sense canvis o aniran en lleuger descens. El vent bufarà variable fluix, tendint a component est i sud fluix, amb intervals de moderat a les comarques de l’interior de Castelló.

El Servei d’Emergències 112 ha recomanat, davant la previsió de pluges i tempestes, netejar terrasses, canalitzacions i baixants, mentre que des del Consorci de Bombers de València han llançat consells per als qui es vegen sorpresos per una tempesta en la platja.

Així, aconsellen eixir de l’aigua atès que aquesta condueix l’electricitat, abandonar la platja i allunyar-se de les ombrel·les, que poden actuar de parallamps, així com refugiar-se a l’interior d’un edifici i mai sota un arbre o una roca.

Comparteix

Icona de pantalla completa