Diari La Veu del País Valencià
El PP retrau a Ribó que no done la cara sobre la seguretat a València després dels atemptats

El PP vol que l’alcalde de València explique “amb llum i taquígrafs quines mesures prendrà o ha pres en els últims cinc dies l’Ajuntament en matèria de seguretat, com ara increment de plantilles, protocols, renovació de materials i vehicles per als agents o elements de reforç per a la ciutat”.

Són paraules del president de la gestora del PP de València i diputat a les Corts, Luís Santamaria, qui ha instat Ribó a “donar la cara” perquè “mentre les grans ciutats han avançat des del minut zero la col·locació de pilons i el reforç de les plantilles, l’alcalde fa dies que està “desaparegut”.

Per això el commina a “estar a l’altura i explicar als ciutadans quin pla de seguretat té per a la ciutat de València”. Santamaría ha fet públiques aquestes declaracions mitjançant una nota de premsa on ha afirmat que “encara” que continua “el dol, cal tornar a posar l’èmfasi en la prevenció”. Així, ha denunciat que “davant el buit de poder”, només arriben informacions que revelen la falta de mitjans de la Policia Local i denúncies per les avaries que deixen la policia local sense patrulles per zones tan visitades com l’Albufera mentre l’alcalde “juga a la distracció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa