Diari La Veu del País Valencià
El govern espanyol reforçarà la seguretat de la Tomatina de Bunyol i la ‘Cordà’ de Paterna

El govern de l’Estat reforçarà la seguretat de les festes tradicionals valencianes com la Tomatina de Bunyol, que tindrà lloc el pròxim 30 d’agost, i la ‘Cordà’ de Paterna, després dels últims atacs terroristes a Catalunya.

Així ho ha indicat aquest dilluns el delegat de l’executiu espanyol, Juan Carlos Moragues, en ser preguntat pels reforços en aquestes festes, després de presentar un acord de col·laboració per a compartir el servei de Policia Local entre Càrcer i Alcàntera de Xúquer, a la Ribera Alta.

Moragues ha recordat que actualment està decretat el Nivell 4 amb reforç de les mesures de seguretat en zones o àrees de concentració de persones. El País Valencià, ha agregat, és “terra de festes, festivals, una zona turística molt important, amb concentració de població estrangera, i açò fa que” s’incrementen “els esforços amb reforços de seguretat”.

“Estem treballant amb les diferents festes”, ha dit, abans d’afegir que aquest dimarts participarà en la Junta de Seguretat de la ‘Cordà’ i pròximament arribarà la de la Tomatina. Moragues ha traslladat un missatge de “tranquil·litat” i “normalitat”: “Hem d’estar tots forts i units lluitant contra el terrorisme gihadista que colpeja Europa”, ha subratllat.

Comparteix

Icona de pantalla completa