Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola estudia la col·locació de testos i murs de contenció a les zones de vianants

L’Ajuntament de Santa Pola ha incrementat les mesures de seguretat als carrers de la ciutat des de divendres passat, després dels atemptats produïts en les ciutats de Barcelona i Cambrils, tal com ha anunciat hui l’alcaldessa Yolanda Seva.

Així, l’Ajuntament estudia mesures de contenció com la instal·lació de testos i murs de formigó als accessos de determinades zones per a vianants, que durant aquest cap de setmana han sigut mòbils (vehicles de contenció).

Les autoritats municipals es troben en contacte permanent amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat. S’ha reforçat la seguretat amb una major presència policial, especialment a la zona del centre i als passejos de González Vicen i d’Adolfo Suárez, per ser aquestes zones les de més afluència de gent durant els mesos d’estiu.

Es preveu que els dies de major activitat durant les festes de la localitat seran aquells en què es desenvolupen les desfilades (dies 3 i 6 de setembre), el Sopar de Cabasset (dia 4), el correfoc (dia 5), l’ofrena de flors (dia 7) i la processó (dia 8).

Així mateix, dilluns que ve, 28 d’agost, tindrà lloc una Junta Local de Seguretat a la qual assistirà el subdelegat de Govern, José Miguel Saval, així com representants de les forces de seguretat ciutadana, i que tractarà sobre l’operatiu de seguretat establit de cara a les festes patronals, coordinat per la Guàrdia Civil, la Policia Local, la Policia Autonòmica i Protecció Civil.

Comparteix

Icona de pantalla completa