Diari La Veu del País Valencià
Guardamar del Segura impulsa el turisme ornitològic amb l’assistència a la Birdfair de Rutland al Regne Unit

Guardamar del Segura està present aquest cap de setmana a la fira Birdfair, a la Reserva Natural de Rutland. Es tracta de la cita internacional més important del món ornitològic, que compta amb més de 3 milions d’aficionats a la Gran Bretanya.

El turisme ornitològic –d’observadors d’aus– s’ha convertit en un interessant mercat per a la desestacionalització turística, principalment a la primavera i la tardor, coincidint amb el pas d’aus migratòries per les zones protegides del sud d’Alacant. Guardamar es troba en l’epicentre d’aquesta zona i ofereix, a més, grans condicions mediambientals i d’allotjament turístic, segons expliquen des de l’Oficina de Turisme a Diari La Veu.

En l’últim any, Guardamar s’ha posicionat en aquest segment. Ja s’han obtingut resultats interessants amb la visita de diversos grups que s’han allotjat en hotels.

El 5 d’octubre se celebrarà una jornada d’ornitologia, amb l’assistència de tècnics de turisme de la demarcació d’Alacant i de l’Agència Valenciana del Turisme, que convertirà Guardamar en punt de referència en aquest àmbit.


El turisme ornitològic s’ha convertit en un interessant mercat per a la desestacionalització turística.

Comparteix

Icona de pantalla completa