Diari La Veu del País Valencià
Les ciutats valencianes abracen Barcelona i Cambrils

Els municipis valencians han respost amb fermesa als atemptats terroristes ocorreguts a Catalunya en les últimes hores. La Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en un comunicat publicat dijous a la seua web, condemnava “fermament l’atemptat terrorista a Barcelona” i mostrava “solidaritat amb les víctimes”, al mateix temps que convocava 3 minuts de silenci al migdia a tots els ajuntaments “per a mostrar la repulsa i el rebuig de tot acte terrorista”.

Alacant. / Diari La Veu
Castelló de la Plana. / Diari La Veu
València. / Diari La Veu

Amb anterioritat a aquesta convocatòria, l’acalde de València, Joan Ribó, ja havia manifestat la intenció de dur a terme aquesta concentració. En declaracions als mitjans, Ribó ha explicat que es va posar en contacte amb Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona, per a manifestar-li “la solidaritat meua, la de l’Ajuntament i la del poble de València després dels actes brutals que van tindre lloc ahir”.

Aldaia. / Diari La Veu
Almussafes. / Diari La Veu

Ribó també ha posat èmfasi en la necessitat de “deixar clar que els terroristes no són representants de cap religió ni cap forma cultural”. A més, ha explicat que s’està treballant amb totes les forces implicades per fer de València una ciutat “on la gent es puga sentir al màxim segura possible”.

Altea. / Diari La Veu
Alzira. / Diari La Veu

A banda de València, ciutats com Alacant, Elx o Castelló de la Plana, així com molts altres muncipis valencians, també han sigut testimonis de la solidaritat dels seus ajuntaments i veïnat.

Ares. / Diari La Veu
Benassal. / Diari La Veu
Castelló de la Ribera. / Diari La Veu
Cinctorres. / Diari La Veu
Cullera. / Diari La Veu
Dénia. / Diari La Veu
Ondara. / Diari La Veu
Picassent. / Diari La Veu
Sueca. / Diari La Veu
Tavernes de la Valldigna. / Diari La Veu
Vilafranca. / Diari La Veu

Comparteix

Icona de pantalla completa