Diari La Veu del País Valencià
‘Botigues al carrer’, la iniciativa de Guardamar del Segura per incrementar les vendes aquest pont

Guardamar del Segura és un dels destins turístics més importants del territori valencià. Milers de turistes i visitants omplim de gom a gom les seus platges gaudint també dels recursos naturals i patrimonials, però també del comerç.

D’aquesta forma, i aprofitant el pont de la Mare de Déu, l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants ha organitzat per al dilluns 14 d’agost la primera edició de la campanya de promoció econòmica ‘Botigues al carrer’- ‘Tiendas a la calle’ – ‘shops on the street’.

Els objectius que és pretén amb aquesta iniciativa són els de potenciar el comerç local, promocionar el comerç de productes locals i potenciar l’ocupació del temps lliure dels guardamarencs i visitants. A banda de traure els aparadors a les vies públiques s’han organitzat activitats d’animació per als assistents, a banda d’actuacions de salsa i altres estils i diversos tallers. També hi haurà una batucada a càrrec de l’Associació Músico- Cultural ‘Latanda’.

La regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Gisela Teva, ha destacat “la importància d’innovar i treballar en noves promocions, noves formes de fer arribar el nostre comerç al ciutadà i als visitants. És el primer any que posem en marxa aquesta campanya i ha tingut molt bona acollida entre el sector, comptant amb la participació de 15 comerços de calçat, complements, tèxtil, alimentació, mobles i decoració”.

Comparteix

Icona de pantalla completa