Diari La Veu del País Valencià
Educació augmenta les ajudes postdoctorals per a investigadors

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha augmentat un 13,95% la dotació econòmica per a beques postdoctorals per a sufragar la contractació de 49 persones investigadores, sis més que el curs passat. Així ho ha indicat la conselleria en un comunicat on detalla que la convocatòria mobilitza un total de 4.531.030 euros.

La subvenció està dirigida a completar la formació del personal investigador doctor que desitja desenvolupar un projecte de recerca en col·laboració amb una universitat o centre de recerca de fora del territori valencià. L’inici dels contractes serà el 16 de setembre del 2017.

Les persones beneficiàries són personal investigador amb una experiència postdoctoral de tres anys que han comptat també amb una ajuda de caràcter predoctoral. En concret es tracta de 24 dones i 25 homes. D’aquestes persones, 3 són de la demarcació de Castelló, 9 d’Alacant i 37 de València.

Aquesta subvenció s’incorpora al Programa Operatiu del Fons Social Europeu i coincideix amb la commemoració del 60 aniversari d’aquest fons, un instrument financer de la Unió Europea destinat a millorar la cohesió social i el benestar econòmic en totes les regions de la Unió.

Comparteix

Icona de pantalla completa