Diari La Veu del País Valencià
El Servef atén a través de WhatsApp més de 5.000 usuaris durant l’últim any

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ha atés, a través del servei de WhatsApp, més de 5.000 usuaris durant l’últim any. Així mateix, enguany, aquest organisme de la Generalitat Valenciana ha creat una nova app que ha superat ja les 50.000 descàrregues.

Són xifres que confirmen el “bon acolliment” d’una eina que “pretén acostar més i fer més accessible el servei valencià d’ocupació pública als ciutadans”, segons ha explicat el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, qui ha destacat els esforços del Servef per a convertir-se “en una eina útil i propera als ciutadans en la recerca d’ocupació i formació”.

El Servef va ser el primer servei públic i el primer organisme de la Generalitat a introduir el WhatsApp com a eina de comunicació, la qual cosa ha suposat una revolució pel que fa a l’atenció que s’ofereix des de les administracions públiques, que pot ser immediata, sense costos per a la ciutadania i a través de la mateixa tecnologia que utilitzen en la seva vida quotidiana.

Des de la nova aplicació del Servef, es poden realitzar, des de qualsevol dispositiu mòbil, tots els tràmits que es realitzaven des dels caixers AutoServef o en les oficines, com ara apuntar-se a una oferta d’ocupació, a un curs o renovar la inscripció en el servei. El número de WhatsApp (616 124 143) està operatiu de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa