Diari La Veu del País Valencià
L’oposició de Monòver presentarà una moció de censura al PP
Europa Press / Monòver

El portaveu dels socialistes, Nacho Vidal, ha assegurat aquest dilluns que l’objectiu és “la regeneració democràtica” d’un consistori que “no convoca plens ordinaris” i que “porta prorrogant pressupostos des de 2011”. “No és que el que facen siga il·legal”, ha puntualitzat Vidal, però “creiem que no és la millor manera de gestionar el municipi”.

En l’assemblea, el PSPV ratificarà l’acord per a presentar la moció de censura, “encara que no queda clar quins partits entrarien en el nou govern”, ha precisat el portaveu socialista, qui ha avançat que, si s’aprova, la moció “es presentaria prompte, en els pròxims dies”.

Consistori

Vidal ha explicat que el PP de Salvador Poveda “governa en minoria des de fa any i mig”, amb set regidors, mentre que l’oposició en suma deu: set del PSPV, dos de GIM i un del Bloc Progressista.

“El PP ha tingut l’oportunitat per a dialogar, de negociar un govern en minoria, però en aquest temps s’ha dedicat a no convocar plens ordinaris -per llei haurien d’haver-se’n convocat sis i solament se n’han fet dos-, a vetar mocions d’urgència de l’oposició, a prorrogar pressupostos tres anys consecutius i està fent una gestió que no es correspon amb un govern democràtic i transparent”, ha afegit.

Per açò, considera que s’ha generat “una situació de bloqueig de l’administració, que entenem que requereix, un canvi que retorne a la ciutadania veu i el que correspon a una vida en democràcia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa