Diari La Veu del País Valencià
Més periodisme cent per cent en llengua pròpia

Diari La Veu és el mitjà digital d’àmbit País Valencià que publica absolutament tots els continguts en valencià. I ho fa per conviccions i amb l’objectiu de contribuir a la normalització de la nostra llengua en el sistema comunicatiu valencià, encara hui majoritàriament dominat pel castellà.

La realitat als quioscs del nostre país i a l’entorn digital és la falta de mitjans de comunicació de tot tipus elaborats íntegrament en la llengua dels valencians, elaborats per professionals valencians i editats des de la nostra terra.

A Diari La Veu fem periodisme en llengua pròpia moguts per l’apassionada defensa del valencià, per la igualtat lingüística i perquè volem exercir el dret de tots els ciutadans del nostre territori a ser informats pels mitjans socials de comunicació en valencià, tal com es reconeix a l’article 26 de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià.

Des d’aquesta perspectiva, nosaltres continuarem publicant tots els nostres continguts en valencià amb la teua ajuda. Agermana’t a Diari La Veu.

Si vols periodisme en llengua pròpia, agermana’t a Diari La Veu i dóna’ns suport econòmic.

Moisès Vizcaino

Editor de Diari La Veu i coordinador del grup La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa