Diari La Veu del País Valencià
Brigades refresquen el perímetre de l’incendi de Gilet per a evitar rebrots
Europa Press / Gilet.

Dues brigades d’emergència de la Generalitat, sis brigades d’Imelsa i una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València romanen aquest dissabte refrescant la zona afectada per l’incendi forestal de Gilet, ja controlat, per a evitar reproduccions.

Així ho ha indicat el Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), que manté el nivell 3 (risc extrem) de la preemergència per risc d’incendis forestals a la comunitat en esperar-se ratxes de vent de component oest moderats amb intervals de fort que poden arribar als 90km/h a l’interior de Castelló i els 100 km/h a l’interior de València, segons les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia.

La Conselleria de Governació i Justícia recorda que aquest nivell de preemergència suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot a les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte. Així mateix, el CCE manté contacte directe amb tots els ajuntaments i organismes d’emergència afectats per a informar-los de la situació i evolució de la mateixa.

Comparteix

Icona de pantalla completa