Diari La Veu del País Valencià
La central nuclear de Cofrents pateix un incident sense conseqüències per al seu funcionament

La central nuclear de Cofrents va patir, ahir, un incident sense impacte en saltar un interruptor d’un ventilador. La nuclear ha comunicat al Consell de Seguretat Nuclear (CSN) que, aquest diumenge, es va activar una alarma de foc en l’edifici auxiliar provocada pel tret de l’interruptor d’un dels ventiladors de refredament.

El Consell de Seguretat Nuclear detalla, a través d’un comunicat, que a les 14.45h d’ahir, diumenge, es va activar una alarma de foc en l’edifici auxiliar provocada pel tret de l’interruptor d’un dels ventiladors de refredament. El personal de la brigada contra incendis es va desplaçar fins a la localització del succés i va confirmar l’absència de fum i foc. Per la seua banda, el titular de la planta va avisar manteniment elèctric i s’està revisant l’estat de l’interruptor.

El CSN, segons s’estableix en els seus procediments, ha informat a través de la seua pàgina web de la recepció de notificació d’aquest succés. La incidència, “que no ha tingut impacte en els treballadors, el públic ni en el medi ambient, es classifica amb nivell 0 en l’Escala Internacional de Successos Nuclears (INES)”, subratlla el Consell.

Comparteix

Icona de pantalla completa