Diari La Veu del País Valencià
Álvaro i Víctor estrenen la quarta ronda del Circuit Bancaixa a Vila-real
RedactaVeu / Vila-real

El Circuit Bancaixa afronta la quarta ronda de la primera fase a partir de hui al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. El cartell de la partida inaugural anuncia Álvaro, Salva i Nacho, l’equip local, contra Víctor, Dani i Colau II (València). En la trobada es posen en joc tres punts i la possibilitat de continuar endavant. Mentre l’equip d’Álvaro conserva remotes opcions de classificació per a les semifinals absolutes, Víctor té a l’abast de la mà continuar molt viu en la lluita pel títol. La partida, en qualsevol cas, marcarà el destí definitiu dels dos trios.

La quarta ronda continuarà dissabte al trinquet Pelayo de València amb León, Santi i Tomàs II (Sueca), els actuals líders de la classificació general que tenen assegurada la seua presència en la següent fase del campionat, contra Pedro, Félix i Héctor II (Murla). L’equip alacantí s’ha vist modificat per la lesió muscular de Miguel, substituït per l’escaleter Pedro i el punter Héctor II. Com en el cas d’Álvaro, el trio de Murla té escasses opcions d’abastir els quatre primers llocs.

Els quarts de final de la ronda es tancaran amb doble jornada diumenge a Alcàsser i Bellreguard. A la localitat de l’Horta Sud confronten Soro III i Jesús (Massamagrell) contra Fageca, Javi i Monrabal, els locals. D’una banda apareixen els vigents campions del Circuit Bancaixa, que cerquen un triomf que els done tranquil·litat, contra l’equip més en forma del moment, el de Fageca, que es va proclamar campió de la ronda anterior. El duel se celebrarà a les 11.30 hores.

A Bellreguard, a la vesprada (16.30 hores), s’anuncia el Genovés II, Pere i Carlos (Pedreguer-Masymas) contra Rodrigo, Raúl i Héctor (Benidorm). En aquest duel, els dos equips s’ho juguen tot, però és una cita especialment agònica per a Genovés II, a qui solament li val la victòria per a mantenir-se en la lluita per les semifinals absolutes.

Una vegada acabades les eliminatòries de quarts de final arribaran les semifinals de ronda, que es disputaran el dimarts i el dijous a Massamagrell i Benidorm respectivament. En aquestes partides es posaran en joc tres punts més, mentre que en la final de ronda, programada per al diumenge dia 16 a Sueca, hi haurà quatre punts en joc.

Comparteix

Icona de pantalla completa