Diari La Veu del País Valencià
‘Envers los vins’, una proposta d’oci i literatura a la Vall d’Albaida
RedactaVeu / Beniatjar

El col·lectiu Renadiu, un grup d’escriptors i escriptores de la Vall d’Albaida en llengua catalana, ha organitzat per aquest dissabte 8 de febrer una activitat al voltant dels versos i els vins del la zona. Aquest maridatge literari i enològic és una proposta per obrir com un llibre la comarca i descobrir la seua varietat i riquesa des d’una perspectiva distinta.

L’activitat començarà el dissabte a les 20:30 hores al Bar de Beniatjar amb el tast de vins de la bodega Celler l’Arc acompanyat pel recitat de versos de diferents autors de la Comarca i del País. Entre els escriptors i escriptores participants al recital trobarem Francesc Mompó, Àngels Moreno, Marc Gomar, Mara Vicent, Josep Andrés Timor, Àngel Company, Josep Calero i Josep Antoni Alfonso. Tancaran la vetllada amb un sopar al mateix local amb un fi de festa musical que ens arribarà de la mà del grup El Club Solitary.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida. Els aromes del vi i les menges, la cadència del vers del terreny i el ritme de la música han aconseguit reunir a Beniatjar més de 30 persones per gaudir d’una nova forma d’oci cultural a la Vall Blanca.

Per a més informació sobre el col·lectiu Renadiu podeu entrar al blog, Renadiu de lletres.

Comparteix

Icona de pantalla completa