Diari La Veu del País Valencià
FGV denunciarà les dues persones que es van colar en les instal·lacions de la T2 de Metrovalènciar

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat que posarà una denúncia davant l’entrada de dues persones a les instal·lacions subterrànies inundades de la T2 del Metro de València, que van ser recorregudes en barca.

L’empresa pública ha obert una investigació respecte a l’última “entrada il·legal coneguda” a les instal·lacions de la T2 de València, “detectada després de fer-la pública, els seus protagonistes, en les xarxes socials”; concretament, amb la difusió d’un vídeo penjat a YouTube. FGV està valorant si s’han produït danys i, completada aquesta avaluació, “es presentarà la corresponent denúncia, el tràmit de la qual arribarà fins a les darreres conseqüències”, adverteix.

L’entitat considera que la irrupció de persones alienes a la mateixa empresa o adjudicatàries de la seguretat i el manteniment de la T2 és “un acte reprovable i irresponsable per part de qui ha envaït un espai tancat i amb accessos prohibits a la circulació de persones i de vehicles i que comporta un clar risc per als seus protagonistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa