Diari La Veu del País Valencià
Rafa García denuncia "pressions" a agrupacions en la recollida d'avals al PSPVr

L’alcalde de Burjassot (València) i candidat a la Secretaria General del PSPV, Rafa García, ha denunciat aquest dijous que agrupacions socialistes li han traslladat haver-se sentit “pressionades” –sense concretar en què han consistit aquestes pressions– en el procés de recollida d’avals. L’aspirant ha plantejat que en les properes primàries aquests documents de suport s’obtinguen de forma telemàtica per tal d’assegurar la llibertat de la militància.

García, que ha presentat aquest dijous en roda de premsa el seu document polític “de renovació i canvi”, ha explicat que es presenta per a liderar un PSPV “fort i més participatiu” després d'”un abandó absolut” del partit en els últims 5 anys.

També ha manifestat la seua intenció d’impulsar “una revolució democràtica” i per això demana sotmetre a les bases qualsevol acord postelectoral com el del Pacte del Botànic si el PSPV –que ha de concórrer “en solitari” a les eleccions– no obté la majoria absoluta. A més, proposa un debat anual sobre l’estat del partit i que el 10% del cens puga demanar explicacions a la direcció.

Comparteix

Icona de pantalla completa