Diari La Veu del País Valencià
Empar Marco compareixerà en juliol a les Corts per a explicar la situació d'àpuntr

Els grups polítics PSPV, Compromís, Podem, Ciutadans i PPCV han acordat habilitar el mes de juliol per a treballar a les Corts Valencianes. Durant aquest mes se celebraran totes les comissions en les quals hi ha participació pública, entre elles, la de Radiotelevisió i Espai Audiovisual Valencià, on compareixerà la directora general dels nous mitjans públics, Empar Marco.

Amb l’acord, aquesta setmana tindrà lloc l’últim ple al parlament valencià abans de vacances, els dies 5 i 6 de juliol, i també se celebraran les comissions en les quals hi ha participació pública: la llei del taxi, de les mancomunitats, de la paritat i de la radiotelevisió valenciana.

“Estem contents que s’habilite el mes de juliol un any més per a poder continuar amb l’activitat parlamentària i perquè comparega Marco”, ha afirmat el portaveu parlamentari de Podem, Antonio Montiel, qui ha afegit que, al costat de la directora de la futura televisió pública valenciana, també haurien de comparéixer a les Corts els liquidadors de l’extinta RTVV, “que han de ser a punt de presentar el seu informe”, ha recordat.

Al seu judici, l’habilitació de juliol “permetrà donar continuïtat als treballs parlamentaris” i es podrà “desentranyar la situació de la nova radiotelevisió i donar un impuls definitiu al calendari per a la seua obertura i posada en funcionament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa