Diari La Veu del País Valencià
Anitin, el proveïdor de rosquilletes de Mercadona, va incrementar un 2% el volum de vendes en 2016r

La companyia valenciana de panificació seca Anitin, coneguda principalment per ser la interproveïdora de rosquilletes de Mercadona, va tancar 2016 amb quasi 58 milions d’euros en vendes, un 2,2 per cent més que l’any anterior, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

La inversió en R+D+i ha sigut una partida que va tornar a tindre un pes “molt important” el passat any, amb la implantació d’una nova línia de rosquilletes i l’adquisició d’una nau destinada a ampliar la capacitat d’emmagatzematge de les instal·lacions que la companyia manté a Carlet (Ribera Alta).

Aquest increment de facturació ha tornat a anar de la mà d’un major volum de producció, que s’eleva fins als 27,6 milions de quilos i marca un augment de l’1,5% respecte a l’any anterior. La major capacitat de fabricació i el desenvolupament de nous productes també han tingut una repercussió positiva en la plantilla, que ja suma més de 620 treballadors entre les seues quatre plantes de producció, situades a Carlet i a la localitat andalusa de Jerez de la Frontera.

“Realitzem una valoració molt positiva d’aquest últim any, tant per la major demanda que han tingut els nostres productes més coneguts com per la bona acollida de les noves referències, com les Coques d’Oli fetes a mà. A més, estem contents de sumar més professionals al nostre projecte, que creix sense oblidar la seua essència artesanal”, han explicat des d’Anitin.

Anitin va llançar en 2016 les seues noves Coques d’Oli, un producte el procés de fabricació del qual s’ha modificat per a realitzar-les a mà i que “ha suposat un gran esforç d’innovació, a més d’una dotació de personal pròpia i recursos econòmics específics”, destaquen des de la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa