Diari La Veu del País Valencià
Un bomber militant del PP critica els "governs ecologistes" per la manca de polítiques de prevenciór

Manolo Mallol Colomer, un bomber que es troba fent tasques d’extinció en l’incendi que està afectant la serra Calderona, ha demanat als “governs ecologistes” que aquest vinguen a ajudar-los. El bomber, destacat membre del PP de l’Alcora, es lamenta que la muntanya és un “puto infern”.

“Em fa gràcia tanta hipocresia de la gent donant missatges d’ànims: “Vinga, que açò es crema. Que no em toquen els collons”, diu Mallol enutjat. “Els governs proteccionistes d’aquestes muntanyes que vinguen ací, a passar per mig d’aquests esbarzers, de totes aquestes carrasques, per a arribar al fons de l’incendi. I, quan l’incendi s’agafe, que t’ajuden a eixir de dins. No et fot”, explica el bomber des de Gàtova.

“Ací hauria d’estar netejant la muntanya la gent que està a l’atur cobrant quatre cents euros. Doneu-los 800 i que vinguen a netejar, ni que siga a mitja jornada”, afegeix. Manolo Mallol demana que es treballe en la prevenció “perquè, quan açò es crema, es crema tot. I, amb un poc de sort, no eixim escaldats els bombers”.

El bomber invita a contemplar (en les imatges del vídeo) com està la zona, tota reduïda a cendres: “Mireu com està el panorama. Així acabarà tot perquè, com que ens agrada protegir la muntanya deixant que siga un ‘puto’ infern, així ens va, senyors”. Acaba dient: “Governs ecologistes, vingueu ací a donar-nos una mà”.

Comparteix

Icona de pantalla completa