Diari La Veu del País Valencià
Els Octubre recuperen el premi de Teatre després de sis anysr

Els Premis Octubre han recuperat, per a aquesta 46a edició, el guardó de Teatre després de sis anys d’absència. Així ho ha anunciat l’editorial Tres i Quatre, qui ha aprofitat per a confirmar que s’obri el termini per a presentar originals en les quatre modalitats: Andròmina de Narrativa, Vicent Andrés de Poesia, Joan Fuster d’Assaig i el premi de Teatre.

Les obres originals hauran d’enviar-se a l’editorial entre el 14 de juny i el 8 de setembre del 2017 (ambdós inclosos). Pel que fa al premi de Narrativa, aquest preveu un guany de 6.000 euros, corresponent als drets d’edició dels 4.000 primers exemplars de l’obra premiada, que l’Editorial Tres i Quatre publicarà en una o diverses edicions. Pel que fa al premi de Poesia, el guanyador rebrà una en la quantitat de 3.000 euros, corresponent als drets d’edició dels 4.000 primers exemplars de l’obra premiada.

Pel que fa al premi d’Assaig, el guanyador rebrà la quantitat de 10.000 euros, corresponent als drets d’edició dels 4.000 primers exemplars de l’obra premiada. Mentre que el recuperat premi de Teatre l’obra guanyadora rebrà una quantitat de 3.000 euros, corresponent als drets d’edició dels 4.000 primers exemplars de l’obra premiada.

Comparteix

Icona de pantalla completa