Diari La Veu del País Valencià
Villena acull l’estrena del musical ‘Merlí. La Llegenda’ amb Javier Gurruchaga

El Teatre Chapí de Villlena ja té nova programació per a la nova temporada. La regidora de Cultura i el director del Teatre Chapí han donat a conéixer la nova programació de setembre a gener en la qual destaquen la gran varietat d’estils i l’alt nivell dels espectacles i els artistes que conformen el cartell.



El Teatre Chapí de Villena manté una oferta cultural “molt completa, variada i distingida”, tal com ha expressat l’edil de Cultura, Conchi Beltrán, en la qual se cerca un distintiu de qualitat a l’hora de les contractacions. És per açò que la majoria d’espectacles que visitaran Villena la pròxima temporada es troben nominats als premis anuals de teatre o disposen del distintiu de “Recomanats”.



Després del Concert Extraordinari del 4 de setembre i el XXVII Festival Internacional de Folklores i Dansa, la programació arranca amb un dels plats forts: Merlín, la llegenda. Es tracta de l’estrena estatal de l’últim musical de Trencadís que després de l’èxit fa un parell d’anys de Aladín, han volgut tornar a apostar per Villena per a la seua estrena estatal amb el carismàtic Javier Gurrughaga com a protagonista.



Es realitzaran tres representacions d’aquesta obra entre el dissabte 30 i el diumenge 1 d’octubre coincidint amb la celebració de la Fira de Mostres de Villena. Durant tota la setmana prèvia a l’estrena, l’equip al complet estarà a la ciutat davant un espectacle que fa mesos que dóna a parlar abans de la seua estrena.



El teatre tindrà un espai destacat amb la tornada de Yllana i el seu espectacle The Primitals; o La Respiración, amb un elenc d’estrelles encapçalat per Veronica Forqué que interpretaran una comèdia romàntica, dolorosa i balsámica dirigida pel distingit Alfredo Sanzol la qual compta amb Nuria Mencía, Premi Max 2017 com a actriu protagonista, Martiño Rivas o Camila Viyuela entre d’altres.



Mayumaná tindrà la seua tornada al Teatre Chapí amb un dels millors espectacles de l’any com és Rumba! amb èxits d’Estopa en una recreació artística que explica una història d’amor a l’estil West Side Story i que comptarà amb tres funcions repartides entre el 20 i el 21 de gener.



Al costat de tot açò hi ha dansa de primer nivell, concerts, espectacles familiars com el nou Teatre per a Bebès de 0 a 5 anys o tres propostes de Cinema Chapí amb l’aposta per espectacles de proximitat on el públic i els artistes comparteixen escenari i sobretaula en la cafeteria del teatre.



La venda d’abonaments i mini-abonaments s’inicia el 7 de juliol en horari de 18.30 a 20.30 hores mentre que la venda general d’entrades comença l’endemà, 8 de juliol, tant en taquilla com a través d’internet.

Comparteix

Icona de pantalla completa