Diari La Veu del País Valencià
C's renova el comité autonòmic després del trencament de la formaciór

El Comité Executiu de Ciutadans (C’s) ha renovat el Comité Autonòmic de la Comunitat Valenciana amb Fernando Giner com a portaveu; Emilio Argüeso, com a secretari d’Organització; Toni Cantó com a secretari de l’àrea de Comunicació; Marta Martín al capdavant de Programes i Àrees Sectorials; Jesús Gimeno com a secretari d’Acció Institucional, i Yaneth Giraldo com a responsable de Relacions Institucionals.

Segons ha informat el partit en un comunicat, l’objectiu és reforçar una estructura “més professionalitzada, més dinàmica i més cohesionada per a governar el 2019”, ja que aquest òrgan tindrà autonomia per a dur a terme la política autonòmica. La direcció valenciana de Ciutadans es completarà durant les “pròximes setmanes” amb els principals càrrecs públics i els coordinadors provincials triats.

Aquests canvi es produeixen després que, divendres passat, quatre diputats de C’s –Alexis Marí, David de Miguel, Alberto García i Domingo Rojo– comunicaren la baixa del grup parlamentari Ciutadans (C’s) de les Corts Valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa