Diari La Veu del País Valencià
La Ciutat de les Arts i les Ciències augmenta un 23,6% els seus ingressosr

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València (Cacsa) ha augmentat un 23,6% els seus ingressos i un 16,7% la venda d’entrades des de maig de 2016. Així ho ha donat a conéixer el director general de Cacsa, Enrique Vidal, al Consell d’Administració de l’ens, reunit aquest dilluns, qui ha informat sobre l’evolució de l’exercici en els últims dotze mesos.

Així mateix, el Consell d’Administració de Cacsa, presidit pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha sigut informat de la posada en marxa de les noves exposicions i millores del contingut del complex, així com de les novetats que s’han programat per a l’estiu tant al Museu, com a l’Hemisfèric i l’Umbracle i als exteriors dels llacs, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Durant la reunió, el Consell d’Administració ha conegut el programa d’activitats i les novetats de l’oferta educativa per al curs 2017-2018, entre les quals s’inclouen l’exposició Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato, una rèplica d’espinosaure, en col·laboració amb National Geographic, que amplia l’exposició Els nostres dinosaures al Museu, així com el planetari infantil Astromenuts en l’Hemisfèric.

Un altre dels punts tractats ha sigut la política de seguretat de la informació implantada en la Ciutat de les Arts i les Ciències i que s’ha reforçat amb política antivirus, antispam i antimalware per a la protecció del correu i la navegació web capaç de fer front a tot tipus d’amenaces. A més, en compliment de la normativa de comptes oberts de la Generalitat, Cacsa ha començat a publicar en el seu portal de transparència els cobraments i pagaments que realitza. D’aquesta manera, es publicaran els saldos bancaris en la web Gva Oberta.

Finalment, el director general ha informat dels resultats de les actuacions realitzades en matèria de política de responsabilitat social en les diferents línies d’actuació durant el primer semestre de 2017 i ha acordat per unanimitat l’ampliació del capital social per 19 milions d’euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa