Risc extrem d'incendis forestals a tot el País Valencià

Les comarques de l'interior i del sud del litoral de València es troben aquest dissabte en alerta groga davant la previsió de temperatures de fins a 37ºC
/ València
17 juny 2017 01:00h

La totalitat del territori del País Valencià es troba hui, dissabte 17 de juny, en situació de "risc extrem" d'incendis forestals, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències a través del seu compte en Twitter. 

L'Agència de Meteorologia al País Valencià ha decretat l'alerta groga en les comarques de l'interior –nord i sud– i del litoral de la demarcació de València davant la previsió de temperatures que podrien superar els 37ºC. Aquesta situació d'alerta es mantindrà activa fins a les 19 hores, quan està previst que el vent canvie a component est i hi ha possibilitat de tempestes seques a les comarques de l'interior del territori.

D'acord amb les previsions, el mercuri oscil·larà aquest dissabte entre els 33 i 22 graus a les comarques de València i Castelló i entre els 32 i els 21 graus a les d'Alacant. La jornada serà molt calorosa especialment a Ontinyent, Requena i Gandia, amb 37, 36 i 35 graus respectivament. A Elx i Oriola, les màximes poden arribar als 34 graus.

next