Diari La Veu del País Valencià
L’Arenal Sound torna al port de Borriana

El festival Arenal Sound –que se celebrarà a la localitat de Borriana de l’1 al 6 d’agost– ha aconseguit els permisos necessaris perquè els concerts se celebren de nou en la platja dels voltants del port, segons ha anunciat la direcció del festival en roda de premsa, que ha assegurat que disposa de l’autorització “per als pròxims dos anys”.

Per la seua banda, el president de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha valorat com “molt valuosa per als interessos turístics” la notícia que es recupere l”‘espai icònic, l’espai portuari” per a la celebració dels concerts de l’Arenal Sound.

El festival serà, tal com la passada edició, supramunicipal. David Sánchez, director de l’esdeveniment musical, ha assegurat que, “de moment, l’única ciutat que compartirà concerts i esdeveniments esportius amb Borriana és Vila-real”. Així mateix, ha assenyalat que, enguany, l’empresa ha estat negociant amb el veí que va iniciar la demanda el 2013 pel soroll de l’Arenal Sound i que va propiciar que el Tribunal Superior de Justícia valencià condemnara l’Ajuntament de Borriana a indemnitzar aquest i altres veïns i al fet que no se celebrara, el passat any, el festival en la zona del port. “Hem estés la mà, el braç i el cos sencer” de cara a aconseguir un acord, però “no ha sigut possible”, ha asseverat el director.

En aquest sentit, Sánchez ha assenyalat que, en la pròxima edició, hi haurà millores encaminades al control de soroll i ha dit que, “com a empresa, complim amb la llei” i també ha afirmat que “als decibels a què es va arribar el 2013, enguany no s’arribarà”.

Comparteix

Icona de pantalla completa