Diari La Veu del País Valencià
Alerta per temperatures de fins a 38ºC i tempestes a les comarques d'interior de València i Alacantr

L’interior de les demarcacions de València i d’Alacant es troba aquest dijous en avís grog per temperatures màximes significativament altes que poden arribar als 38ºC i en les quals poden registrar-se també tempestes aquesta vesprada, segons la predicció de l’Agència Espanyola de Meteorologia (Aemet) al País Valencià.

En aquest sentit, i segons les mateixes fonts, aquest dijous, a les comarques de l’interior, hi haurà núvols d’evolució diürna amb probables ruixats i tempestes a la vesprada, especialment a les comarques de l’interior de les demarcacions de Castelló i de València, zones on no es descarta “que siguen localment fortes”. Al llarg de la jornada, el cel estarà poc nuvolós amb intervals de núvols alts. A més, les temperatures mínimes també aniran en ascens i el vent bufarà variable fluix.

Els ruixats i tempestes previstos per a aquesta vesprada poden ser “localment forts”, segons les previsions d’Aemet

Risc “molt alt” d’incendis forestals a les demarcacions de València i Alacant i “alt” a les de Castelló

D’acord amb aquestes previsions de temperatures extremes que, des d’ahir dimecres, afecten el País Valencià, el Centre de Coordinació d’Emergències ha informat que les comarques de l’interior nord del territori valencià es troben, aquest dijous, en situació de “risc alt” –Previfoc 2– d’incendis forestals, mentre que la totalitat de les demarcacions de València i Alacant estan en “risc molt alt” –Previfoc 3–.

Comparteix

Icona de pantalla completa