Diari La Veu del País Valencià
Controlats dos incendis forestals declarats a l’Alcora i Ondara

Dos incendis forestals que s’han declarat aquest dilluns, dia 12 de juny, als termes municipals de l’Alcora (l’Alcalatén) i Ondara (la Marina Alta) han quedat controlats a primeres hores d’aquesta vesprada, segons ha informat el Centre de Coordinació de Emergències a través del seu compte en Twitter.

En els treballs d’extinció del foc declarat a l’Alcora han participat, entre d’altres, tres mitjans aeris, efectius del Consorci de Bombers de Castelló i 2 unitats de brigades forestals amb dues autobombes. L’incendi s’ha declarat per causes fins ara desconegudes en una zona pròxima a l’embassament de Maria Cristina i, segons fonts del Consorci Provincial de la Diputació de Castelló, no ha suposat cap perill per a la urbanització situada a les proximitats. L’incendi ha sigut controlat al voltant de les 15.30 hores.

Un agent del Consorci de Bombers de Castelló en l’extinció del foc declarat a l’Alcora. / @SIAB_Castellón

Per a l’extinció de l’incendi declarat a Ondara, s’ha mobilitzat un mitjà aeri, així com bombers de la Generalitat, un coordinador forestal i una dotació de bombers de la Diputació d’Alacant. El foc ha quedat controlat al voltant de les 16:30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa