Diari La Veu del País Valencià
El PSPV vol conéixer els valencians que es van beneficiar de l’amnistia fiscal

El grup socialista a les Corts Valencianes presentarà una Proposició No de Llei (PNL) on sol·licita a la Generalitat que s’adrece al Govern espanyol per a exigir que tots els càrrecs institucionals o possibles candidats presenten un certificat d’Hisenda on es declare que no es van acollir a l’amnistia fiscal del 2012 que aquesta setmana el Tribunal Constitucional va declarar inconstitucional. La iniciativa també demana la dimissió del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro.

La proposta pretén conéixer tots els noms dels valencians que, de manera “injusta i insolidària”, es van beneficiar del drecret-llei d’aministia fiscal aprovat pel govern del Partit Popular.

A través d’un comunicat, el diputat socialista José Muñoz ha explicat que la iniciativa del seu partit sobre aquest assumpte “no és cap bestiesa, sinó una mesura necessària davant el nivell de corrupció que assoleixen el PP i els seus membres”. Muñoz ha recordat que “personatges com Luís Bárcenas, Rodrigo Rato, Francisco Granados o la família Pujol han sigut alguns dels beneficiats pel decret del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa