Diari La Veu del País Valencià
Oltra diu que no hi ha data fixada per a aprovar el pressupost d’À.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres que encara no hi ha data per a aprovar el pressupost de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació i que els comptes de la nova radiotelevisió pública, À., seguiran el seu tràmit administratiu “fins que s’arribe al final”.

Oltra s’ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser interpel·lada per si la Generalitat té data per a aprovar el pressupost de la Societat després que, aquesta setmana, el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) aprovara l’avantprojecte que dota la Societat de Mitjans de 36 milions d’euros per al 2017.

La vicepresidenta del Consell ha explicat que la CVMC haurà de traslladar el pressupost als departaments de la Generalitat competents per a, una vegada allí, aprovar-se.

En tot cas, ha afegit que “açò serà una qüestió més administrativa que una altra cosa, perquè és la CVMC la que proposa el pressupost, que haurà d’ajustar-se, enguany, a la part no executada i seguirà el seu tràmit administratiu fins que s’arribe al final”.

Comparteix

Icona de pantalla completa