Diari La Veu del País Valencià
L’Expo Hotel de València s’actualitza

El veterà Expo Hotel de València ha remodelat les habitacions d’una de les seues plantes per a incorporar una decoració “més fresca i actual”, segons ha indicat el grup al qual pertany, Selenta Group, en un comunicat. A més, l’establiment ha renovat la seua imatge corporativa amb un nou logotip “amb el propòsit de transmetre una imatge més urbana i moderna”.

En concret, la lletra E, que destaca al rètol, recorda un conjunt urbà, en línia amb el concepte d’experiència urbana de la companyia. Selenta Group, abans conegut com a Expo Hotels & Resorts, gestiona tres hotels a Barcelona, dos resorts a Marbella i un resort a Tenerife. La companyia disposa de 2.900 habitacions i va facturar 130 milions d’euros el 2016.

D’altra banda, l’hotel va estrenar, aquest dimecres, la nova temporada de La Terraza Urban Club VLC, un espai gastronòmic especialitzat en hamburgueses gurmet i còctels avantguardistes ubicat a la terrassa de l’Expo Hotel.

A la terrassa de l’Expo Hotel hi ha un espai gastronòmic que va obrir les portes aquest dimecres. Imatge: Selenta Group.

Comparteix

Icona de pantalla completa