Diari La Veu del País Valencià
Alexis Marí: No me’n vaig

L’exportaveu del grup de Cs a les Corts Valencianes, Alexis Marí, no deixa el seu escó ni abandona la formació. Així ho ha confirmat als passadissos de les Corts en ser preguntat pels mitjans de comunicació sobre les “invitacions” d’alguns dels seus companys de partit perquè plegue.

“Doncs serà que no”, ha dit a la premsa. Marí ha utilitzat les mateixes paraules del president de la Generalitat, Ximo Puig, quan l’exportaveu el va convidar, durant el debat sobre l’estat de la comunitat, a deixar el càrrec. Marí ha declarat que seria el pitjor que li podria passar a Cs en aquests moments: “Quan les coses no funcionen bé el millor no és marxar”. “Quan aquestes coses passen, allò més oportú no és convidar la gent a marxar. Al contrari, cal mirar i verificar què està passant i veure si els que s’equivoquen són els que han marxat”, ha subratllat.

En aquest sentit, ha recordat que el partit ha perdut, en molt poc de temps, el 40% dels afiliats. “S’han preguntat els meus companys què està passant en la formació de la Comunitat Valenciana quan hi ha un diputat nacional que marxa voluntàriament, igual que els portaveus de la Diputació i l’Ajuntament d’Alacant?”, s’ha demanat.

El diputat de Cs reconeix que potser la seua actitut no ha sigut la més correcta. “No he sigut molt fi, sempre he dit el que pense i, per això, m’ha passat el que m’ha passat. Però jo no sé fer de gosset falder, potser funcione, però jo no sóc així”, ha dit. Això no obstant, també ha retret als seus companys certes actituds. “I ja no entre a parlar d’aptituds”, ha subratllat.

Preguntat per si pensa que serà expulsat de la formació, Marí ha comparat la seua situació amb la d’un futbolista. “Quan fas una entrada al turmell, l’àrbitre pot traure la targeta groga o la roja. Jo espere que no em traguen la roja. En tot cas, continuaré dient el que pense”, ha expressat. El diputat de Cs també ha manifestat no sentir-se preocupat per a aquesta possibilitat. “No em vaig preocupar quan em van llevar la responsabilitat de portaveu i ara tampoc”, ha reblat.

Marí també ha negat les informacions que apunten que podria estar buscant aliances amb altres companys per a formar un nou partit o recalar en una altra formació. “No és cert, sé que molts diaris ho estan publicant, però ho negue. Ja està bé de dir això que díscol està buscant acomodar-se”.

Comparteix

Icona de pantalla completa