Diari La Veu del País Valencià
Viena obri les portes a València

La cadena de restaurants Establiments Viena ha aterrat aquest dimarts a València, amb l’obertura d’un establiment al número 2 del carrer del Marqués de Sotelo. El local és el segon que obri la companyia al País Valencià, després de l’espai del Parc Comercial Alfafar, que va apujar la persiana en estiu del 2015.

La inauguració de València marca un punt d’inflexió en la distribució territorial d’Establiments Viena. L’empresa, una de les principals cadenes de restauració catalanes, té concentrats els seus 40 restaurants a Catalunya i Andorra. El 2011 va eixir de Catalunya per primera vegada i va obrir un restaurant a Saragossa, si bé el 2015 el va tancar.

Establiments Viena va nàixer el 1969 a Sabadell, on té la seu central, un obrador de carn, un centre logístic i un forn de pa. La companyia, que pren el nom de la tradició dels cafés de la ciutat austríaca, va facturar 68 milions d’euros el 2015.

L’obertura del local de la cadena catalana se suma a la recent inauguració del Hard Rock Café a la mateixa vorera del carrer. En els darrers anys al voltant de la plaça de l’Ajuntament s’estan instal·lant franquícies de restauració com ara Costa Coffee, al carrer del Marqués de Sotelo, o Taco Bell, al carrer de les Barques.

Comparteix

Icona de pantalla completa