Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Alacant contractarà 213 joves amb Avalem Joves +

213 joves menors de 30 anys de la ciutat d’Alacant trobaran faena a l’Ajuntament d’Alacant a través del programa Avalem Joves +, impulsat pel Servef. Ho han anunciat aquest dimarts la regidora d’Ocupació, Sonia Tirado; el regidor de Recursos Humans, Carlos Giménez, i el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu.

El consistori de la capital de l’Alacantí, segons ha explicat Giménez, ha sol·licitat ajudes per valor de 3,2 milions d’euros per a contractar 110 joves per a llocs qualificats i els 103 restants per a treballs no qualificats, amb durades de 7 i 12 mesos. Els beneficiaris del programa començaran a treballar en juliol.

Tirado ha destacat l’aposta “decidida” per l’ocupació juvenil realitzada des de l’Agència Local, en passar “dels 35.000 euros destinats en el pressupost en juny del 2015, als 275.000 euros el 2016 i 1,5 milions d’euros el 2017, sense comptar amb allò previst en Avalem Joves +”.

820 beneficiaris a la demarcació d’Alacant

Nomdedéu ha informat que, a tota la demarcació d’Alacant, accediran a un lloc de treball 820 joves menors de 30 anys. “Es tracta sens dubte del programa més ambiciós que la Generalitat mai ha posat en marxa en matèria d’ocupació”, ha destacat. Les persones interessades hauran d’estar inscrites en el Servef i en el Programa de Garantia Juvenil.

Comparteix

Icona de pantalla completa