Diari La Veu del País Valencià
Inés Arrimadas convida Alexis Marí a deixar l’escó

La portaveu de l’executiva de Ciutadans a l’estat espanyol i líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat aquest dilluns a l’exportaveu a les Corts Valencianes, Alexis Marí, crític amb la direcció del seu partit, que lliure l’acta de diputat que va obtindre en les Eleccions Autonòmiques de 2015 en concórrer com a candidat de la formació taronja.

“Entenc que puga haver-hi xicotetes discrepàncies”, però “quan algú està obertament en contra del que decideixen els afiliats i de la línia (política) que democràticament s’ha triat, crec que l’única cosa que li queda és abandonar els càrrecs públics que en el seu moment va aconseguir defensant les sigles i el programa de Cs”, ha declarat en roda de premsa després de la reunió del Comité Permanent de l’Executiva.

Arrimadas ha respost així als atacs que ha dirigit Marí, a Twitter, al diputat de Ciutadans al Congrés, Toni Cantó i, fins i tot, al president del partit, Albert Rivera, després que Cantó el convidara a abandonar la formació i a renunciar al seu escó si ja no se sentia representat per Ciutadans.

Marí va ser apartat del càrrec de portaveu a les Corts el passat 24 d’abril, després d’expressar la seua disconformitat amb el tracte que havia rebut el País Valencià als Pressupostos Generals de l’Estat de 2017, amb el suport del seu partit. No obstant això, Marí ja s’havia distanciat de la direcció del partit amb les crítiques a la línia ideològica i estratègica impulsada per Rivera i que va ser aprovada en l’Assemblea General celebrada el febrer passat.

Comparteix

Icona de pantalla completa