Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat envia als seus empleats postals electròniques de bones pràctiques ambientals

La Generalitat Valenciana enviarà a tots els seus empleats 25 postals electròniques amb informació i consells de bones pràctiques al lloc de treball, amb l’objectiu de reduir l’empremta ecològica en el marc d’una campanya que arrancarà aquest dilluns per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Les postals s’enviaran cada dos setmanes per correu electrònic i cadascuna conduirà a una infografia interactiva sobre bones pràctiques ambientals. El que es pretén amb la campanya és “ampliar el front educatiu per a la sensibilització ambiental” i fer una crida a l’acció dels empleats per a incorporar els criteris de sostenibilitat en totes les seues decisions.

La iniciativa té el nom de ‘Tin les claus’ i ha estat dissenyada pel Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), pertanyent a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Per a fomentar la participació s’ha desenvolupat un producte “potent tant gràficament com en quantitat de continguts i atractiu a través de les noves eines que aporten les tecnologies de la informació i la comunicació”, ha detallat. Les infografies estaran albergades a l’espai web del CEACV per a la consulta de tots els ciutadans.

Comparteix

Icona de pantalla completa