Diari La Veu del País Valencià
Miguel Barrachina, nou president provincial del PP de Castelló amb el 98% dels vots

Miguel Barrachina ha estat triat, aquest dissabte, nou president del Partit Popular de la província de Castelló amb una executiva renovada per un 98% dels vots, durant la celebració del 14é Congrés. El nou líder provincial dels populars ha advertit que el seu nou projecte està “llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies”.

El conclave celebrat a Peníscola ha donat llum verda a la candidatura de Barrachina, l’únic aspirant, amb 699 vots a favor i 14 en blanc, segons han informat els populars en un comunicat. En el seu primer discurs com a president, s’ha definit com a “aficionat a la llibertat” i ha expressat el seu compromís de deixar-se la pell per a defensar la demarcació. “Castelló no és ni socialista ni nacionalista: s’assembla a la gent del PP”, ha asseverat.

Barrachina ha assegurat que “a la gent del PP” l’uneix “la llibertat per a triar col·legi o metge”, la “unitat” i el “respecte”. Per a aconseguir-ho, ha promés “seguir apostant per Castelló” i lluita pels “principis” com li van ensenyar els seus pares i els seus iaios, segons ha indicat.

Moliner: “Hui comença tot”

L’expresident del PP de Castelló i titular de la Diputació, Javier Moliner, ha cedit el comandament a Barrachina després d’un “ferm treball de regeneració”, segons ha afirmat. “Hui no acaba res, comença tot, perquè en aquest partit canvien els noms, les cares, els càrrecs, fins i tot, el logo, però mai les idees que representem”, ha manifestat. “Mai hem preguntat qui besa, vota o resa un ciutadà per a defensar-lo”, ha afegit.

Per la seua banda, la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha agraït a Moliner la seua tasca al capdavant del partit i ha destacat el procés de renovació “exemplar” a la demarcació de Castelló. Per a la líder dels populars valencians, “les sigles del PP estan per damunt de les persones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa