Diari La Veu del País Valencià
Mercadona incorpora 7.000 treballadors en estiu

Mercadona suma 7.000 treballadors per a la campanya d’estiu, 2.000 més que els contractats durant l’estiu del 2016, segons indica en un comunicat la cadena de supermercats que presideix Juan Roig. La necessitat de reforçar la plantilla de juny a setembre sorgeix a causa de les vacances dels treballadors fixos i gràcies a l’augment del turisme.

El director de contractació de recursos humans de l’empresa destaca que, per a garantir l’excel·lència en el servici, cal que els nous treballadors “accedisquen a la formació específica dels seus llocs”. Mercadona dóna faena a 79.000 persones i l’any passat va crear 4.000 llocs de treball.

La companyia destaca que el 2016 el 98% de la plantilla cobrava una prima per objectius, que 7.536 treballadors van canviar de categoria salarial i que el salari net mínim d’entrada a Mercadona és de 1.122 euros al mes. A més, Mercadona recorda que l’Organització Internacional del Treball va reconéixer “l’esforç en formació” de la firma i “el repartiment de beneficis amb els treballadors”.

Comparteix

Icona de pantalla completa