Diari La Veu del País Valencià
La Marina de València obri una ‘ambaixada’ a la plaça de l’Ajuntament

La Marina de València ha obert un quiosc a la plaça de l’Ajuntament per a donar informació detallada sobre les activitats nàutiques i l’oferta gastronòmica i d’oci adreçada a visitants, turistes i residents, segons ha informat l’espai en un comunicat.

A més, el quiosc disposa d’informació turística de la ciutat. L’espai també serveix com a aparador dels 18 restaurants i locals d’oci i de les 39 empreses nàutiques instal·lades al front marítim, a més dels esdeveniments i les activitats que es desenvolupen a la Marina.

L’ambaixada de la Marina està oberta el dijous i el divendres, de 10 a 14 hores; el dissabte, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i el diumenge, de 10 a 14 hores. Els turistes estrangers són el perfil que majoritàriament està visitant el quiosc i s’interessen sobretot per les activitats nàutiques.

En segon lloc, el públic que més està freqüentant aquest espai són els residents a València, “molts dels quals es mostren sorpresos en conéixer que l’oferta nàutica existeix els 365 dies de l’any”, segons el comunicat. Amb aquest desembarcament al centre, la Marina de València “fa un altre pas en la seua estratègia d’obrir-se, d’apropar la mar a la ciutadania i de projectar-se com un important pol turístic de València”, ha destacat.

Comparteix

Icona de pantalla completa