Diari La Veu del País Valencià
La Federació desmenteix que les societats musicals tinguen professors treballant en negre

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va assegurar aquest dissabte que les plantilles de les societats musicals “estan en regla” i entén que la carta que va remtre Treball a instàncies de la Delegació del Govern al País Valencià és una “broma”.

La Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social va enviar aquesta setmana una missiva a les societats musicals de la demarcació de València perquè regularitzen la situació dels treballadors en cas que algun docent o personal d’administració i serveis no estiga donat d’alta, segons informava la Delegació de Govern, al capdavant de la qual s’hi troba Juan Carlos Moragues.

El requeriment no contempla “sancions”, ja que segons indiva Moragues, es tracta d’una carta que s’envia a tots els col·lectius. La missiva demana que les societats musicals donen d’alta tots els seus treballadors.

Moragues, qui es va posar en contacte amb la Federació de Societats Musicals, va demanar “tranquil·litat”, perquè “no es tracta de xiquets”, sinó “de les persones que estan fent classes”.

Aquest dissabte la FSMCV va desmentir que les societats musicals tinguen docents i altre personal treballant en negre o de manera irregualr, ja que la regularització d’aquestes es va fer en els anys 90 i les plantilles estan en regla, va assegurar a través del compte oficial de facebook. En aquest sentit, qualifiquen les inspeccions com “una broma”. Per últim diuen que tarden més de 18 mesos en rebre les ajudes de la Generalitat, uns diners que destinen per pagar despeses de funcionament, com han explicat en diverses ocacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa