Una jornada d’educació canina

La nova entitat de la Vall d’Albaida, 'Muntis', organitza activitats per a ensinistrar gossos
11 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / Quatretonda

Ajudar el teu gos a millorar la sociabilitat de xiquets amb autisme o ensinistrar-lo per a evitar desaparicions de persones amb Alzheimer. Aquestes són sols algunes de les activitats que es realitzaran el pròxim diumenge a la finca de l’Heretat de Pere, prop de Quatretonda.

La jornada està organitzada per la nova entitat de la Vall d’Albaida, Muntis, dedicada a promoure l’oci inclusiu. Aquesta original iniciativa pretén explicar les diferents teràpies amb què actualment es treballa amb gossos, encarades a l’ajut a persones amb mobilitat reduïda, com pot ser ensinistrament de gossos per a arreplegar objectes del terra. També s’ensenyaran activitats per a la modificació de conductes.

Els organitzadors expliquen que hi ha alguns treballs amb gossos que destaquen molt, com l'ensinistrament perquè siguen capaços de detectar els increments dels nivells de sucre en la persona mitja hora abans que arriben a ser perillosos. I també exercicis d’educació canina per a millorar la nostra relació amb el gos.

La jornada serà impartida per Marga Vidal, d’Ànima Canina i començarà a les 9.30 hores. La presentació i explicació de les diferents tècniques i teràpies amb el gos estarà a càrrec dels membres d’Ànima Canina i l’Associació Protectora d’Animals ‘la Guarda’.

Després de dinar es faran tallers pràctics i personalitzats, amb exercicis que necessiten o demanen els assistents, així com demostracions de com els gossos poden ajudar persones amb mobilitat reduïda o altres discapacitats.

Una bona alternativa per a gaudir de la natura i dels animals.


 

Educació canina en positiu

next