Diari La Veu del País Valencià
El TSJ rebutja la petició de dos centres per a suspendre d’urgència la renovació de concerts educatius

La Secció Quarta de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha desestimat la suspensió cautelaríssima –per la via d’urgència i sense escoltar la Generalitat Valenciana– de la renovació de concerts educatius per al curs 2016-2017 sol·licitada per dos centres valencians.

El tribunal tramita la petició com a mesura cautelar i abans de resoldre si suspén provisionalment o no la renovació dóna un termini de dos dies a Educació perquè formule al·legacions a la petició dels col·legis Fundació Institució Cultural Domus, de Godella, i Centre Integrat La Puríssima-Franciscanes, de València.

El Tribunal tramita com a mesura cautelar la petició dels col·legis Fundació Institució Cultural Domus, de Godella, i Centre Integrat La Puríssima-Franciscanes, de València.

La sala considera que “és obvi que no concorren raons d’especial urgència per a resoldre sobre la mesura cautelar instada” sense haver escoltat l’altra part, és a dir, la Generalitat.

Marzà assegura estar “tranquil” perquè la renovació de concerts “ha passat tots els procediments administratius”

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha admès que el seu departament estudiarà aquesta decisió del TSJ, encara que ha assegurat que està “tranquil”. “No hi ha dificultat atés que sabem que ha passat tots els procediments i hem dut a terme tot el procediment administratiu que tocava”.

Així, ha indicat que es van estudiar les al·legacions que van presentar els diferents centres educatius i es van acceptar “les que estaven fonamentades”. Per tant, ha subratllat, “no hi ha cap necessitat que la mesura es paralitze”.

Comparteix

Icona de pantalla completa