Diari La Veu del País Valencià
González Pons no serà el candidat del PP a l’alcaldia de València

L’eurodiputat del PP Esteban González Pons ha assegurat que no es postularà com a candidat del PP a l’Alcaldia de València. L’europarlamentari valencià ha esgrimit, en aquest sentit, que “costa molt posar una pica en Flandes”, en referència a la seua presència a Europa, per a prescindir ara d’ella: “No he de ser candidat ni intentar-ho”.

Així ho ha assegurat durant la seua participació aquest divendres en un desdejuni organitzat per la Cadena Ser en ser preguntat sobre si optaria a ser el candidat del partit a València en les pròximes eleccions municipals, un extrem que ha negat perquè, segons ha indicat, “amb el que costa tenir un valencià a Brussel·les”, seria “despullar un sant per a vestir-ne un altre”.

González Pons, sobre si optaria a ser candidat del PP a València: “Amb el que costa tenir un valencià a Brussel·les, seria despullar un sant per a vestir-ne un altre”

Malgrat l’enquesta que el situaria com a l’alcalde preferit, ha assenyalat que “no pot canviar” la seua decisió i ha ressaltat també que té “molt bons companys” a València per a aquest lloc.

González Pons ha recalcat que ell, si el partit així ho considera, estarà en la llista europea novament per a ajudar els valencians des de Brussel·les, on viu des de fa tres anys. També ha indicat que ell és “especialista en sonar per a càrrecs que no ocupa” finalment.

“La decisió de Fabra de tancar RTVV em sembla un error, però és inexplicable de cara als ciutadans reobrir RTVV quan els diners no t’arriben i les televisions privades han cobert l’espai”

L’eurodiputat del PP ha assegurat també que li va semblar “un error” la decisió del Consell d’Alberto Fabra de tancar Radiotelevisió Valenciana (RTVV), però, una vegada adoptada, considera “inexplicable” de cara als ciutadans que es gasten 50 milions en la reobertura dels mitjans públics quan “necessites els diners per a altres coses”. A més, ha subratllat que les televisions privades “han cobert perfectament l’espai” que va deixar Canal 9.

Comparteix

Icona de pantalla completa